Pouwels Audiovisueel: Ons verhaal

Bij Pouwels Audiovisueel staan het evenement centraal. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de waarden die ons aandeel in een evenement kenmerken en alleen hierdoor is het mogelijk het maximale uit evenementen te halen. Passie, liefde voor muziek en een team van gedreven mensen zorgen deze waarden ervoor dat techniek niet alleen faciliteit is: techniek wordt een toegevoegde waarde voor uw evenement. Dit is dan ook voor ons het vertrekpunt: hoe zorgen we ervoor dat techniek een toegevoegde waarde is op uw evenement? 

Laat techniek voor uw evenement werken

Historie

In 1998 is de basis gelegd voor Pouwels Audiovisueel. Toen schreef oprichter Jeu Pouwels het bedrijf JP/PA Geluidsverhuur in bij de Kamer van Koophandel. Samen met de bijbehorende passie werd de basis gevormd voor het kleine bedrijf dat toen enkel geluid verhuurde.
In 2003 veranderde dit. De jongere generatie Pouwels werd mede-eigenaar en de bedrijfsnaam werd daarom ook veranderd naar JP/PA Geluid & Licht. Vanaf dat moment kreeg het show-element ook meer aandacht.

“Live muziek verdiend goed en kwalitatief geluid”

 

Inmiddels, 20 jaar na dato, is Pouwels Audiovisueel tot een waardevolle partner voor ieder evenement. Ook voor uw evenement. Wij vertellen u graag, onder het genot van een kop koffie, hoe we dit voor uw evenement gaan bereiken.

Reserveer nu uw kopje koffie

Wie is Pouwels Audiovisueel