Pouwels Audiovisueel: Ons verhaal

Bij Pouwels Audiovisueel staan het evenement centraal. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de waarden die ons aandeel in een evenement kenmerken. Alleen hierdoor is het mogelijk het maximale uit evenementen te halen. Aangevuld met passie, liefde voor muziek en een team van gedreven mensen, zorgen deze waarden ervoor dat techniek niet alleen faciliteit is: techniek wordt een toegevoegde waarde voor uw evenement. Dit is dan ook voor ons het vertrekpunt: hoe zorgen we ervoor dat techniek een toegevoegde waarde is op uw evenement? 

Laat techniek voor uw evenement werken

Historie

In 1998 is de basis gelegd voor Pouwels Audiovisueel, toen oprichter Jeu Pouwels het bedrijf JP/PA Geluidsverhuur inschreef bij de Kamer van Koophandel. De passie die hierbij hoorde vormde de basis voor het kleine bedrijf dat toen enkel geluid verhuurde.
In 2003 veranderde dit. De jongere generatie Pouwels werd mede-eigenaar en de bedrijfsnaam veranderde naar JP/PA Geluid & Licht. Vanaf dat moment kreeg het show element meer aandacht.

“Live muziek verdiend goed en kwalitatief geluid”

 

Inmiddels, 20 jaar na dato, is het bedrijf uitgegroeid tot een waardevolle partner voor ieder evenement. Ook voor uw evenement. Wij vertellen u graag, onder het genot van een kop koffie, hoe we dit voor uw evenement gaan bereiken.

Reserveer nu uw kopje koffie

Wie is Pouwels Audiovisueel?

Hayke Pouwels

Hayke Pouwels

Jeu Pouwels

Jeu Pouwels