Uw bedrijfsevenement, onze zorg!

Uw bedrijf bestaat 25 jaar of u wilt de jubilarissen binnen uw bedrijf speciaal in het zonnetje zetten. U organiseert een bedrijfsevenement voor uw klanten, medewerkers en andere relaties. En zoals u dat zo goed voor elkaar heeft in de  rest van uw bedrijf, wilt u dat de genodigden zich meteen op hun plek voelen U zorgt ervoor dat uw evenement dezelfde uitstraling heeft als de rest van uw bedrijf.

Branding en techniek komen samen tijdens uw bedrijfsevenement

De herkenning van uw bedrijf tijdens uw bedrijfsevenement heeft alles te maken met ‘branding’. Net zoals u dat doorvoert in uw brochures, op uw website en in uw bedrijfspand, is het ook belangrijk dat dit ook zichtbaar is tijdens uw evenement.

Techniek kan hierin een grote rol in spelen. Niet alleen door het inzetten van tv’s waarop uw bedrijfspresentaties afspelen. Ook door het uitlichten van de evenementenlocatie met uw huisstijl kleuren. Laat ook herkenbare klanken terugkomen. Aan welke muziek of andere geluiden herkennen de bezoekers uw bedrijf. Een goed advies en de juiste combinatie van geluid, licht, video en andere effecten, zorgen voor een correcte uitstraling. Een die naadloos aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.

Een bedrijfsevenement om nooit te vergeten

Bedrijfsevenement Jenniskens Meterik

Uw bedrijfsevenement is pas echt geslaagd als niet alleen u zelf met een tevreden gevoel terugdenkt. Ook uw medewerkers moeten dit voelen, na al het werk dat ze vooraf verricht hebben om de werkplaats of het magazijn op te ruimen, zodat hier het evenement plaats zou kunnen vinden. En niets streelt uw ego meer als dan ook nog uw klanten en andere relaties u blijven herinneren aan hoe geweldig uw evenement was.

Ons doel is om tijdens de organisatie van uw bedrijfsevenement een bijdrage te leveren, zodat we onze kennis ten goede van uw evenement kunnen benutten. Wij willen ervoor zorgen dat alle elementen perfect op elkaar afgestemd zijn, zodat u uiteindelijk nog jaren terug kunt kijken naar dit geweldige bedrijfsevenement.

Bedrijfsevenementen waarvoor we eerder al de techniek mochten verzorgen

Begin uw bedrijfsevenement bij Pouwels Audiovisueel

Wij helpen u met het organiseren, realiseren en uitvoeren van uw bedrijfsevenement. Uw evenement moet geen zorg voor u zijn. Het moet na afloop een herinnering worden waar iedereen nog jaren aan terug denkt.