Ons verhaal in de evenementensector

Ons verhaal begint in 1998 toen Jeu Pouwels het bedrijf JP/PA Geluidsverhuur inschreef bij de Kamer van Koophandel. Met de overtuiging dat de geluidskwaliteit van live-optredens van bands en artiesten beter kon, ging de destijds kersverse zelfstandig ondernemer aan de slag met de verhuur van geluid en het bedienen ervan. Want ruimte voor verbetering was er zeker. Gewapend met een kwalitatief geluidssysteem, passie voor het vak en de drive om kwalitatieve producties neer te zetten, ging Jeu Pouwels aan de slag.

Ons verhaal

Ons verhaal gaat nog verder

In 2003 vindt ook de zoon van Jeu dezelfde passie en drive, maar dan meer voor het showelement van live evenementen. Hayke Pouwels wordt in dat jaar mede-eigenaar en brengt het licht binnen het bedrijf en ook in de bedrijfsnaam; deze veranderde naar JP/PA Geluid & Licht.

Met dit totaalpakket in handen groeide het aantal en het formaat van de evenementen. Sozen, bands, festivals, kroegen en zalen vormden de klantenlijst van JP/PA en deze lijst groeide flink door. En hiermee ook de drang van evenementenorganisaties om zich te onderscheiden van alle anderen. En daarmee gaan Jeu en Hayke aan de slag.

Onze toegevoegde waarde

Onderscheiden doe je niet door te doen wat anderen doen, maar juist door anders te zijn. Dit kan ook door middel van het anders of gericht inzetten van technische aspecten. Door geluid, licht en beeld gericht in te zetten, laat je als evenement al zien dat je anders denkt. Zorg er ook voor dat audiovisuele middelen de communicatieboodschap versterken. Op deze manier gaat techniek waarde toevoegen en is het niet alleen een kostenpost.

Dit is waar Jeu en Hayke de laatste jaren mee bezig zijn geweest en hebben hiermee vooral ook de weg gevonden naar andere segmenten, zoals bijvoorbeeld bedrijven en overheid.

In 2018 werd deze denkwijze zichtbaarder. JP/PA Geluid & Licht dekte de lading niet meer en veranderde naar Pouwels Audiovisueel.

Waarom Pouwels Audiovisueel?

  • Top kwaliteit
  • Professioneel advies
  • Resultaatgericht
  • Altijd bereikbaar
  • Goede prijs
  • Kennispartner

Wie is Pouwels Audiovisueel

Bij ons kunt u terecht voor…

Door de jaren heen hebben we op vele evenementen onze ervaring opgedaan. Deze ervaring en kennis samen vormen ons producten- en dienstenpakket. Hiermee ondersteunen we uw evenement volledig op technisch gebied.

Binnen ons producten- en dienstenpakket vallen:

Wij hebben alle middelen en kennis om uw evenement te voorzien van een technisch totaalproduct. U weet vanaf het begin wat u krijgt. En aan het einde van de rit heeft u kunnen genieten van een succesvol evenement. En het werk hebben wij gedaan; met liefde, passie en het oog op kwaliteit.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie