Een goed advies is de beste basis

Geen evenement of vaste installatie is hetzelfde. Elke situatie kent zijn eigen uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals het beperken van geluidsoverlast. Of het zichtbaar maken van objecten op een bepaalde manier. Bij Pouwels Audiovisueel zorgen we ervoor dat de basis als eerste duidelijk is. Vervolgens kan de juiste luidspreker en de juiste lamp geplaatst kan worden.

Toegevoegde waarde

Pas als de basis duidelijk is en goed aansluit bij de doelstelling van het evenement of vaste installatie, kan techniek een toegevoegde waarde gaan leveren. Techniek is namelijk in veel gevallen niet meer dan een faciliteit en hierdoor ook een kostenpost. Een post waarop bezuinigt kan worden. Maar dat is niet de juiste bezuiniging. Techniek moet het evenement dienen: toegevoegde waarde leveren. Techniek wordt hierdoor net zo belangrijk als decor, horeca of beveiliging. En dat verschil merkt u. Het evenement krijgt aanzien en daardoor meer bezoekers tijdens de eerstvolgende editie.

Techniek moet het evenement dienen: toegevoegde waarde leveren.

Een goed advies voor uw evenement

Ook uw evenement of installatie is uniek. En vraagt daarom om zijn eigen unieke oplossing. Graag denken wij na over een passend advies als oplossing voor uw evenement of installatie. Maak daarom vrijblijvend een afspraak en tijdens een kopje koffie bespreken we samen de mogelijke oplossingen voor uw uitdaging. Het begin van een goed advies.