Een goed ontwerp biedt houvast

U weet precies hoe uw evenement eruit moet komen te zien. Welke sfeer moet het evenement gaan krijgen, hoe is de locatie ingericht, enzovoorts. Maar zijn uw ideeën te realiseren? En hebben uw mede organisatoren hetzelfde beeld? Zorg voor een goed ontwerp.

Alle neuzen dezelfde kant uit met een duidelijk ontwerp

Een goed ontwerp biedt houvast

Bij Pouwels Audiovisueel gaan we aan de slag met uw ideeën. Ons advies combineren we met uw ideeën. Eerst maken we een schets en vervolgens werken we dit uit in een uitgewerkt ontwerp. Eventueel samen met decor ontwerpers, crowd control specialisten en terreininrichters. Ieder draagt vanuit zijn of haar specialisme een steentje bij.

Door middel van WYSIWYG brengen wij audiovisuele elementen, decor en de locatie samen in één ontwerp. Het team van Pouwels Audiovisueel gaat aan de slag met het uitwerken van de ontwerpen voor het geluid, het licht en video. Alle ontwerpen samen vormen de sterke houvast. Hierdoor krijgt u meteen een beeld hoe uw evenement eruit komt te zien.

Alles perfect op elkaar afgestemd

Door alle ontwerpen samen te brengen, sluiten alle faciliteiten naadloos op elkaar aan. Hierdoor staat het evenement als een huis. En is er nog maar een kleine kans op fouten. Dus minder zorgen voor u als organisator. Uw evenement komt bij de bezoeker over als goed georganiseerd en professioneel.