Een goed ontwerp biedt houvast

U weet precies hoe uw evenement eruit moet komen te zien. Welke sfeer moet het evenement gaan krijgen, hoe is de locatie ingericht, enzovoorts. Maar zijn uw ideeën te realiseren? En hebben uw mede organisatoren hetzelfde beeld? Zorg voor een goed ontwerp.

Alle neuzen dezelfde kant uit met een duidelijk ontwerp

Bij Pouwels Audiovisueel gaan we aan de slag met uw ideeën, gecombineerd met ons advies. Het begint met een schets en resulteert in een uitgewerkt ontwerp. Eventueel samen met decor ontwerpers, crowd control specialisten en terreininrichters. Ieder draagt vanuit zijn of haar specialisme een steentje bij.
Het team van Pouwels Audiovisueel gaat aan de slag met het ontwerp van het geluidsplan, het licht en video.  Alle ontwerpen samen vormen de sterke houvast. Meteen is duidelijk wat u als klant gaat krijgen en of het aansluit bij uw visie op uw evenement.

Alles perfect op elkaar afgestemd

Door alle ontwerpen samen te brengen, sluiten alle faciliteiten naadloos op elkaar aan. Hierdoor staat het evenement als een huis. En is er nog maar een kleine kans op fouten. En dus minder zorgen voor u als organisator. En uw evenement komt als goed georganiseerd en professioneel over bij de bezoeker.

Ook uw evenement verdient een goed ontwerp. Maak nu een afspraak.