Verlichting huren voor uw evenement

Bij ons kunt u voor elk type evenement verlichting huren. Licht is namelijk voor ieder evenement bepalend voor de sfeer. Zou u een restaurant waar alleen TL-verlichting brand, binnenlopen voor een gezellig avondje uit? Nee! Want u bent op zoek naar sfeer, intimiteit of gezelligheid. Voor evenementen geldt precies hetzelfde.

Maar welke verlichting moet u huren? En hoeveel? Daar kunnen wij u antwoord op geven. Wij kijken namelijk ook naar de functie die verlichting moet vervullen.

De juiste verlichting huren…

Garde dans na de proclamatie

… begint met bepalen welke rol verlichting heeft binnen uw evenement. Wilt u een artiest uitlichten? Wilt u uw bedrijfsruimte sfeervol aankleden voor uw bedrijfsfeest? Of organiseert u een (online) zakelijk evenement en wilt u uw spreker zichtbaar maken voor het publiek?

Allemaal doelen die een eigen toepassing van verlichting vragen. Al deze doelen vragen ook weer om een specifiek soort verlichting of een combinatie ervan.

Soorten verlichting

Verlichting huren

Er zijn velen soorten verlichting die toegepast kunnen worden op uw evenement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
moving heads
theaterbelichting
– led-parren
– en effect-verlichting.
Deze soorten kennen ook weer allemaal verschillende varianten en toepassingen.

Door deze typen verlichting op de juiste manier te combineren, kan er voor uw evenement de juiste sfeer gecreëerd worden. Een sfeer die past bij uw evenement en de boodschap die u over wilt brengen naar de bezoeker van uw evenement. Dit wordt dit allemaal samengebracht in een concept voor uw evenement, vervolgt door een doordacht lichtplan.

Waarvoor verlichting gebruiken?

Verlichting is in vele toepassingen en met vele doelen te gebruiken. Van eenvoudig werklicht tot aan het uitlichting van een belangrijk object. En voor elke toepassing is er een type lamp te bedenken. Wij hebben de kennis in huis om ervoor te zorgen dat de juiste lamp op de juiste plek toegepast wordt.

Neem contact met ons voor een
doordacht lichtplan voor uw evenement