Verlichting huren voor uw evenement

Bij ons kunt u voor elk type evenement verlichting huren. Licht is tijdens ieder evenement bepalend voor de sfeer. Zou u een restaurant waar alleen TL-verlichting brand, binnenlopen voor een gezellig avondje uit? Nee! Want U bent op zoek naar sfeer, intimiteit of gezelligheid. Voor evenementen geldt precies hetzelfde.

Welke verlichting moet u huren? En hoeveel? Daar kunnen wij u antwoord op geven. Wij kijken naar de functie die verlichting moet vervullen. En hierdoor zorgen we ervoor dat we voor elke toepassing de juiste armatuur gebruiken.

De juiste verlichting huren…

Garde dans na de proclamatie

… begint met bepalen welke rol verlichting heeft binnen uw evenement. Wilt u een artiest uitlichten? Wilt u uw bedrijfsruimte sfeervol aankleden voor uw bedrijfsfeest? Of organiseert u een (online) zakelijk evenement en wilt u uw spreker zichtbaar maken voor het publiek?

Allemaal doelen die een eigen toepassing van verlichting vragen. Deze doelen vragen om een specifiek soort verlichting of een combinatie ervan. Het beantwoorden van deze vragen helpen u ook de juiste verlichting huren.

Soorten verlichting

Verlichting huren

Er zijn velen soorten verlichting die u kunt huren voor uw evenement. Denk hierbij aan:
moving heads
theaterbelichting
– led-parren
– en effect-verlichting.
Deze soorten kennen weer allemaal verschillende varianten en toepassingen.

Door deze typen verlichting op de juiste manier te combineren, creëert u de juiste sfeer voor uw evenement. Een sfeer die past bij uw evenement en de boodschap die u over wilt brengen naar de bezoeker van uw evenement. Dit brengen we allemaal samen in een concept voor uw evenement, vervolgt door een doordacht lichtplan.

Waarvoor verlichting gebruiken?

Verlichting is in vele toepassingen en met vele doelen te gebruiken. Van eenvoudig werklicht tot aan het uitlichting van een belangrijk object. En voor elke toepassing is er een type lamp te bedenken. Wij hebben de kennis in huis om de juiste lamp op de juiste plek in te zetten.

MKB Symposium 2017

Bruiloft of bedrijfsevenement

Verlichting is niet iets dat alleen bij een disco hoort. Een lampje op je evenement kan het verschil maken. Verlichting huren is dus niet alleen voor grote evenementen. Tijdens een bruiloft zorgt licht aan het begin van de avond voor een mooi plaatje en gedurende de avond veranderd het licht de ruimte in een feestpaleis.

Bij ons kunt u verlichting huren voor:

  • Productpresentaties en bedrijfsevenementen
  • Festivals en bands
  • Bruiloften
  • Disco
  • Het uitlichten van gebouwen en andere objecten