Verhuur van geluid, licht, beeld en rigging

Verhuur is de oorsprong van ons bedrijf. Waar we begonnen met enkel het verhuren van geluid, verhuren we inmiddels alles wat te maken heeft met evenemententechniek. Denk hierbij dus ook aan de verhuur van licht, beeld, truss, rigging, crew, enzovoorts.

Kwaliteit is de norm

De producten die we zelf gebruiken en verhuren, moeten geschikt zijn voor het zogenaamde tour-leven. Deze materialen zijn degelijk, betrouwbaar en altijd goed verpakt. Bij de aanschaf van producten kijken we naar deze kwaliteit. We willen natuurlijk niet dat materialen tijdens de show een storing krijgen.
Ook onze klanten die losse materialen huren, wensen deze betrouwbaarheid tijdens de shows. Vandaar dat onze materialen ook structureel en goed onderhouden worden. Zo is het altijd in optimale staat voor onze eigen producties en de losse verhuur.

Dry-hire

Het kan zijn dat je bijvoorbeeld verlichting, een microfoon of versterker tekort komt. Daarom gaan onze materialen ook als dry-hire, ofwel losse verhuur de deur uit. Dit biedt jou de mogelijkheid om net een evenement zelf uit te kunnen voeren, zonder alles uit handen te moeten geven.

Verhuur van geluid, licht, beeld en rigging

Onze merken

In onze verhuur-tak hanteren we vooral gerenommeerde merken. Merken die kwaliteit uitstralen, gebruikt wordt door andere professionals en die op tour gaan met grote artiesten. Al sinds de oprichting van ons bedrijf, kiezen we onder andere voor Electro-Voice. Maar ook Robe, Shure, Interal, High-End en Dynacord behoren tot deze merken. En zo kent ons assortiment er nog veel meer.