Uw vaste installatie met zorg geïnstalleerd

Uw vaste installatie met zorg geïnstalleerd

Naast alleen het kopen van een nieuwe geluid-, licht of videoinstallatie, installeren wij deze ook graag voor u. Wij zorgen er uiteraard ook voor dat uw installatie er professioneel uitziet.

Maak uw installatie compleet

Niet alleen de door ons geleverde materialen installeren we. Wij zorgen er ook voor dat u alles eenvoudig kunt bedienen, dat u eenvoudig een randapparatuur (bijvoorbeeld een laptop) aan kunt sluiten. Dit doen we door aansluitpunten te maken en benodigde bekabeling bij te leveren.
Uiteraard alles bedacht op het ultieme bedieningsgemak en om het u makkelijker te maken.

Veiligheid staat voorop

Net als bij de evenementen die wij voorzien van audiovisuele techniek, staat ook bij vaste installaties veiligheid voorop. Onze mensen zijn altijd uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en ook op hoogte zorgen we dat we veilig werken. Daarnaast bouwen we apparatuur netjes in en werken we bekabeling netjes en verantwoord weg. Zoals het ook hoort.

Het is pas klaar als u ermee kunt werken

Ons werk zit er pas op als alles het doet, zoals het bedoeld is. U en iedereen die ermee gaat werken, moet het eenvoudig kunnen bedienen. Alles wordt gelabeld en u krijgt een duidelijk instructie van ons. En als u tevreden bent, dan zijn wij pas klaar.