Pouwels Audiovisueel viert 25-jarig jubileum

We zijn verheugd om ons 25-jarig jubileum te vieren als Pouwels Audiovisueel, uw vertrouwde partner in het leveren van hoogwaardige geluids-, licht- en beeldervaringen voor publieks- en bedrijfsevenementen. Het is een bijzondere mijlpaal in ons bedrijfsgeschiedenis, en we willen graag deze gelegenheid aangrijpen om onze dankbaarheid te uiten aan al onze gewaardeerde klanten, partners en medewerkers die dit succes mogelijk hebben gemaakt.

De evolutie van JP/PA Geluid & Licht naar Pouwels Audiovisueel

Terugkijkend op de afgelopen 25 jaar zijn we trots op onze reis als vooraanstaand bedrijf in de audiotechniek. Onze oorsprong ligt bij JP/PA Geluid & Licht, waar we begonnen zijn met het bieden van hoogwaardige geluids- en lichtoplossingen voor evenementen van elke omvang. In de afgelopen vijf jaar hebben we deze erfenis voortgezet onder de nieuwe naam Pouwels Audiovisueel, waarbij we onze expertise hebben uitgebreid naar een breed scala aan audiovisuele diensten.

Versterking van evenementen met de juiste mix van geluid, licht en beeld

Ons succes is te danken aan onze toewijding aan kwaliteit en klantgerichtheid. We hebben het voorrecht gehad om te werken aan diverse en uitdagende projecten, variërend van grote festivals en concerten tot intieme bedrijfspresentaties en feestelijke dorpsvieringen. Bij Pouwels Audiovisueel begrijpen we dat elk evenement uniek is, en daarom zetten we ons in om geluid, licht en beeld op de juiste manier toe te passen, zodat ze een aanvulling vormen op het evenement en het doel ervan versterken. Hierdoor kunnen artiesten en sprekers optimaal schitteren en krijgt het publiek een onvergetelijke ervaring.

Startschot Festival
Crew

Dank aan ons geweldige team en partners

We willen ook onze geweldige medewerkers bedanken, die elke dag hard werken om de beste technische ondersteuning en service te bieden. Hun inzet, expertise en passie voor het vak hebben Pouwels Audiovisueel gemaakt tot wat het vandaag is.

Op naar de toekomst

Het vieren van ons 25-jarig jubileum markeert niet alleen een mijlpaal, maar ook een nieuw begin. We blijven ons inzetten om de nieuwste ontwikkelingen in de audiovisuele technologie bij te houden en onze diensten verder te verbeteren. Samen met u willen we de komende jaren blijven groeien en bouwen aan onvergetelijke evenementen.

Nogmaals dank aan iedereen die ons heeft gesteund gedurende deze geweldige reis. We kijken ernaar uit om nog vele jaren van succesvolle samenwerkingen tegemoet te gaan.

Een kleine greep uit onze projecten van de laatste 25 jaar