Pouwels Audiovisueel – de nieuwe naam van JP/PA Geluid & Licht

Vanaf vandaag zal JP/PA Geluid & Licht verder gaan onder de nieuwe naam: Pouwels Audiovisueel. Voor het bedrijf uit Horst is nu het moment om van naam te veranderen. 2018 is het jaar dat het bedrijf 20 jaar bestaat. Daarnaast past de nieuwe naam ook beter bij het producten- en dienstenpakket en de uitgestippelde toekomst van het bedrijf.

Totaaloplossingen met aandacht voor detail

“Wij denken mee met en adviseren de klant over de inzet van audiovisuele elementen. De centrale boodschap van het evenement moeten correct ondersteund worden door de inzet van audiovisuele technieken. Een lamp is niet altijd de juiste lamp. En een luidspreker is niet voor elk type evenement geschikt.”, aldus Hayke Pouwels, mede-eigenaar van Pouwels Audiovisueel. “Wij zorgen ervoor dat de juiste techniek tijdig en vakkundig geïnstalleerd is. En dat deze bediend wordt door een ervaren crew die de juiste kennis heeft in hun eigen vakgebied.”
Pouwels Audiovisueel levert totaaloplossingen voor publieks– en bedrijfsevenementen. Deze technische totaaloplossingen bestaan uit het leveren van geluid, licht, video, rigging en dj-gear, aangevuld met diensten als advies, ontwerp, voorbereiding en projectbegeleiding.

Het mag vanzelfsprekend zijn dat alle werkzaamheden gewoon doorgaan tijdens de omzetting naar de nieuwe naam. Daarnaast zullen nieuwe opdrachten met minstens dezelfde kennis, passie en hetzelfde enthousiasme aangenomen en uitgevoerd worden.

Laat techniek voor uw evenement werken.
Neem nu contact met ons op.

20 jaar geleden

In 1998 is het bedrijf onder de naam JP/PA Geluidsverhuur opgericht door Jeu Pouwels. De wens ontstond toen vanuit een passie voor live-muziek en het idee dat kwaliteit van live-optredens zeker beïnvloed werd door de techniek erachter. Vandaag, 20 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een full-service-partner voor diverse evenementen in en buiten de regio Noord-Limburg. En elke dag wordt er nog vanuit dezelfde visie gedacht en gehandeld.

Meer over ‘hoe het begon’