Geluidsinstallatie huren voor uw evenement

U gaat een evenement organiseren en u heeft geluid nodig, maar u weet niet wat en hoeveel? Kom dan een geluidsinstallatie huren bij Pouwels Audiovisueel. Wij vertellen u namelijk precies welke soort geluidsinstallatie u nodig heeft en hoe groot deze moet zijn.

Waarom een geluidsinstallatie huren bij Pouwels Audiovisueel?

Onze jarenlange ervaring delen wij met u. Een groot evenement kent grote uitdagingen voor het versterken van geluid. U moet zich bijvoorbeeld houden aan voorwaarden in uw evenementenvergunning. Onze kennis passen wij toe, zodat u beschikt over de geschikte geluidsinstallatie voor uw evenement. Ook als uw evenement klein is.

Geluidsinstallatie huren voor uw evenement
Geluid huren voor uw evenement

Geluidsinstallatie huren van groot tot klein

Voor elk soort evenement hebben wij een passende oplossing in huis. Organiseert u bijvoorbeeld een popfestival voor 5000 personen? Dan zetten wij hiervoor graag onze line-array oplossing in. Door deze eventueel te combineren met andere luidsprekers zorgen wij voor een sluitende dekking van het geluid in de publieksruimtes.

Organiseer je een tuinfeestje, dan hebben wij ook kleine geluidssetjes beschikbaar. Een lekker volle sound haal je bijvoorbeeld uit onze Electro-Voice Evolve30M oplossing. Een compact en mobiel geluidssysteem, ideaal voor de kleinere evenementen. En door de subtiele vormgeving van de luidsprekerkasten perfect in te zetten op bedrijfsevenementen. Deze geluidsinstallatie eist helemaal geen aandacht op, behalve als het geluid aan gaat. Een kleine geluidsinstallatie huren is dus geen enkele probleem.

Een geluidsinstallatie huren voor uw evenement

Twijfelt u welke geluidsinstallatie u moet huren? Dan helpen wij u graag verder. Aan de hand van uw wensen en eisen geven wij u een vrijblijvend advies over de geluidsinstallatie die u kunt huren.


Wat we nog meer doen?

Naast geluid huren, kunt u ook bij ons terecht voor een volledige technische ondersteuning van uw evenement. Naast het geven van advies maken wij ook een passend ontwerp en doen wij de bijbehorende productievoorbereiding. Wij zorgen ervoor dat uw productie staat als een huis. Hierover vertellen wij u graag meer onder het genot van een kop koffie.