Pouwels Audiovisueel kiest voor line-array van EV

Vanaf november 2017 is het hagelnieuwe X2 line-array van Electro-Voice te huur bij Pouwels Audiovisueel.  Dit geluidssysteem kenmerkt zich door de herkenbare eerlijkheid en betrouwbaarheid van Electro-Voice. Eigenschappen die er al sinds de eerste dag voor zorgen dat Pouwels Audiovisueel telkens weer voor Electro-Voice kiest.

Electro-Voice speelt een belangrijke rol in de kwaliteit van de producties die Pouwels Audiovisueel uitvoert. De crew van Pouwels Audiovisueel voelt zich vertrouwd met de producten van Electro-Voice en juist daarom was het X2 line-array een logische keuze. Want een productiecrew die zich op zijn gemak voelen, presteert beter en dit resulteert in een beter technisch eindresultaat voor het evenement.

Electro-Voice X2 line-array

Grote evenementen – een line-array biedt de ideale oplossing

Het systeem maakt het mogelijk dat Pouwels Audiovisueel grotere evenementen in elk muziekgenre kan voorzien van geluid. Publieksaantallen van 4000 personen zijn met de configuratie welke Pouwels Audiovisueel in haar assortiment opneemt, geen probleem. Door eenvoudige uitbreidingen zijn grotere bezoekersaantallen ook geen probleem. Dit komt mede door de universele inrichting van het systeem.

X2 op uw evenement

U wilt het nieuwe Electro-Voice X2 line-array toch ook op uw evenement? Neem contact met ons op en wij vertellen u juist waarom Pouwels Audiovisueel en X2 de juiste combinatie zijn voor uw evenement.