Pouwels Audiovisueel lid van VTTE

Corona raakt de evenementen-sector kei hard. “Geen evenementen totdat er een vaccin is”, is al een van de uitspraken die gedaan is. En niet alleen organisatoren en artiesten, maar vooral ook de technische toeleveranciers van evenementen zitten in zwaar weer. Daarom is in mei 2020 de Vereniging Technische Toeleveranciers Evenementen (VTTE) opgericht. En wij hebben ons meteen aangesloten bij deze branche-organisatie en zijn hiermee lid van het VTTE.

Technische toeleveranciers evenementen miskende sector

Pouwels Audiovisueel lid van Vereniging Technische Toeleveranciers Evenementen

Het VTTE is ontstaan uit de beleving dat de technische toeleveranciers zich miskend voelt. Veel (grote) bedrijven en organisaties worden economisch ondersteund door de overheid. Zo ook evenementenorganisaties. Dit mede door de lobby in Den Haag door het VVEM, de Vereniging van EvenementenMakers.
De gehele toeleverende sector (denk hierbij aan geluid- en lichtverhuur bedrijven, videoverhuur bedrijven en stroomleveranciers) hangt er toch maar een beetje bij en de ondersteuning gegeven door de overheid dekt voor veel bedrijven de kosten niet. Een grote sector die nu dreigt uit elkaar te vallen. Mensen komen op straat te staan en bedrijven overleven het niet.

Om de belangen van de grote groep technische toeleveranciers van evenementen te behartigen is het VTTE opgericht. Als volwaardig lid van het VVEM, gaat het VTTE ervoor zorgen dat deze grote groep bedrijven erkend worden door de overheid en gepaste steun krijgen om de periode van geen evenementen te helpen overleven.

Lid worden van VTTE

Ben je actief als technisch toeleverancier evenementen, meld je dan aan als lid van het VTTE. Alleen op deze manier kan ervoor gezorgd worden dat dit onderdeel van de evenementen-sector gehoord wordt in Den Haag. Nu tijdens corona, maar ook na corona. Ook daarna kunnen zij goed werk verrichten in de belangenbehartiging en het zoeken naar allerlei collectieve voorzieningen. Maar eerst de crisis het hoofd bieden!

Meer weten over het VTTE,
neem dan contact met ons op.