Licht en geluid verhuur voor elk evenement

Of u nu een festival, bedrijfsevenement, personeelsfeest, theatervoorstelling of een dance event organiseert. Wij hebben voor elke type evenement een passende oplossing in huis. U kunt bij ons terecht voor het huren van licht, geluid rigging en/of beeld. Of het nu gaat om een klein eendaags evenement of een groot meerdaags evenement, wij bedenken samen met u een mooie en passende oplossing

Verhuur van licht en geluid voor elke toepassing

Voor elk evenement of activiteit waar licht, geluid, video of rigging nodig is, kunt u bij ons terecht. U kunt het zo gek niet bekenden. Bent u op zoek naar een oplossing die past bij uw evenement, dan helpt het team van Pouwels Audiovisueel u graag verder. Onze jarenlange ervaring geeft ons de mogelijkheid om voor elk vraagstuk een passende oplossing te bedenken. En oplossing voor lange of korte termijn en voor grote of kleine evenementen. Wij hebben gewerkt voor bedrijven, evenementenorganisaties, bands, scholen, overheid en musea. Geen uitdaging is ons te gek.

Licht en geluid verhuur voor elk evenement

Leg uw vraagstuk bij ons neer en wij gaan ermee aan de slag. En vraagt uw evenement om meer dan alleen de licht en geluid verhuur, dan helpen wij u hier ook mee. Van een ontwerp tot het volledig uit handen nemen van de technische productie. Onze mensen zorgen voor de voorbereiding, maar vooral ook de opbouw, bediening en het uiteindelijk opruimen van alle benodigde techniek. Daarnaast schakelen we waar nodig met andere partijen om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen.

Een totaaloplossing voor uw evenement

Al onze materialen en diensten bij elkaar opgeteld bieden voor u een totaaloplossing. Op basis van uw wensen en specificaties creëren wij een oplossing die verder gaat dan alleen licht en geluid verhuur.

Hebben we het niet in huis, dan hebben wij onze partners om het pakket compleet te maken. Denk hierbij aan podia, tenten, horeca, aankleding en terreininrichting.

Samen met Pouwels Audiovisueel is uw evenement volledig voorzien van een compleet en doordacht concept.

Totaaloplossing voor uw evenement