Geluid, licht en video voor Prins Geert

Na een lange tijd vol spanning, geheimhouding en voorbereiding, was het zaterdag 18 januari het moment dat Prins Geert de 3de van C.V. D’n Dreumel zich bekend mocht maken bij het grote publiek. Wij waren erbij en zorgden voor het geluid, licht, projectie en speciale effecten.

Entertainment a la Las Vegas

Het thema van de proclamatie act was ‘Las Vegas’. Gokautomaten vormden het decor. Met onze Electro-Voice luidsprekers zorgden we voor het rock ‘n’ roll geluid van de Elvis-act en een heldere spraakverstaanbaarheid. Met onze Robe, CLF en DTS verlichting creëerden we elke gewenste sfeer. Een 13.000 ansi-lumen Barco projector zorgde voor een scherpe en heldere projectie op het podium. En met special effecten zoals vuurwerkfonteinen en confetti zorgden we voor de klap op de vuurpijl bij het uitkomen van Prins Geert.

Klik hier voor meer foto’s van deze avond

Garde dans na de proclamatie

Jeugdcarnaval D’n Dreumel sluit het weekend mooi af

Op zondag 19 januari had de Jeugdcarnaval van D’n Dreumel de regie in de Mèrthal in Horst. Tijdens een vol geprogrammeerde middag en een mooie act werd Jeugdprins Jorn met zijn adjudanten Lou en Joep gepresenteerd. Ook de Jeugd Boerenbruiloft en de nieuwe vorst van de Jeugdcarnaval werden bekend gemaakt. Een mooie middag die ook mooi in beeld vast is gelegd.

Ook op zoek naar een goede balans tussen geluid, licht en beeld voor uw evenement? Neem dan snel contact met ons op.

Fotografie door Fotogroep Horst aan de Maas i.o.v. C.V. D’n Dreumel Horst