Techniek voor afsluiting 800 Jaar Horst aan de Maas

Op zaterdag 11 januari eindigde het waar het ook begon. Het jubileumjaar van 800 Jaar Horst aan de Maas werd officieel afgesloten. Samen met vrijwilligers, organisatoren en prominenten uit de gemeente werd er terug gekeken en nagepraat over dit mooie jaar. Wij waren erbij en zorgen voor het geluid, licht en de projectie.

Hoogwaardige projectie

Aan de hand van al het verzamelde beeldmateriaal werd er terug gekeken op een geslaagd 800 jaar Horst aan de Maas. Het beeldmateriaal was dan ook waar het deze avond om draaide. Om de beelden goed tot haar recht te laten komen leverden wij een groot projectiescherm van ruim 6 meter breed. In combinatie met een bijpassende Barco projector zorgden we voor een haarscherp beeld.

Premiere nieuwe theaterspots

Ook de presentator en de artiesten verdienden het ook goed en haarscherp zichtbaar te zijn. Voor het eerst zetten wij onze nieuwe DTS Lighting Scena LED theaterarmaturen in. Met een lager vermogen en hoge opbrengst zorgden deze verlichting ervoor dat er een goed basislicht was. De rest werd ingekleurd met onze Robe en CLF armaturen.

DTS Scena LED 80 theaterarmatuur

Meer weten over deze productie of onze nieuwe DTS Scena theater armaturen? Neem nu contact met ons op.