Pouwels Audiovisueel tekent 3-jarig contract met C.V. D’n Dreumel

Op donderdag 28 september 2017 was het dan eindelijk zover: het contract met C.V. D’n Dreumel werd ondertekend. Hiermee kiest de Horster carnavalsvereniging voor de aankomende drie carnavalsseizoenen voor een nauwe samenwerking met Pouwels Audiovisueel, welke tijdens alle publieksactiviteiten de audiovisuele techniek zal verzorgen.

Al eerder verzorgde Pouwels Audiovisueel het technische aspect tijdens de activiteiten van D’n Dreumel. Samen met de carnavalsvereniging hebben we toen diverse veranderingen gerealiseerd. Een seizoen dat positief ervaren werd door D’n Dreumel en haar leden.
Na een onderbreking van drie jaar kwamen we weer in gesprek met D’n Dreumel. Na een offerte traject van enkel weken, besloot C.V. D’n Dreumel toch weer met Pouwels Audiovisueel in zee te gaan.

JP/PA tekent 3-jarig contract met C.V. D'n Dreumel
Edwin Lemmen en Jeu Pouwels schudden elkaar de hand op de nieuwe samenwerking.

3-jarig contract met C.V. D’n Dreumel

Meteen werd er door C.V. D’n Dreumel gekozen een samenwerking van drie jaren aan te gaan met Pouwels Audiovisueel. “Hier zijn we natuurlijk blij mee. We zijn er trots op om als Horster bedrijf een dergelijke samenwerking aan te gaan met een van de grootste verenigingen van Horst,” leggen Jeu en Hayke Pouwels, de eigenaren van Pouwels Audiovisueel uit. “En hiermee gaan we weer vele mooie reeks producties realiseren.”

Klik hier voor meer informatie over de evenementen van C.V. D’n Dreumel