Permanent goed geluid en mooi licht

Verkoop is onze andere tak van sport. Want een goed geluid en mooi licht moet ook permanent voor u beschikbaar kunnen zijn. Goed geluid voor een horecagelegenheid of een repetitieruimte van een band. En mooi licht kan het visitekaartje zijn voor een bedrijfspand of café.

Een totaaloplossing of een los product?

Permanent goed geluid en mooi lichtHet kan allebei… Een van onze top productlijnen zijn bijvoorbeeld de luidsprekers van Electro-Voice. In zowel vaste installaties als kleine tour-setjes, biedt dit merk mooie oplossingen. En zo kunt u ook bij ons terecht voor andere audio producten, verlichting, video en bekabeling. Informeer naar de mogelijkheden.

We bieden deze producten aan voor de losse verkoop, maar ze vinden pas echt hun juiste plek in een totaaloplossing, gevormd op basis van uw wensen en onze kennis en ervaring. Er ontstaat een oplossing die past bij u!

Vraag een offerte aan voor uw oplossing

Alles laten installeren

Wilt u de gekochte producten ook laten installeren? Dan doen wij dit graag voor u. Wij verwerken dit graag tot één complete aanbieding met de door u gekozen producten.